2012. június 26., kedd

mostanában

Hálószobát váltottunk. Egészen jól bírtuk a felettünk búgó hűtő hangját, de aztán miután kipakoltuk a nagyobb szobákat, hogy újabb lakkréteget kapjon a padló, egy éjszakát a szuper széles előszobánkban töltöttünk és a csend annyira érezhető volt, hogy a másik alkóvba pakoltuk vissza az ágyunkat. Sokkal jobban alszunk azóta.
A konyha tervezése már hetek, sőt inkább hónapok óta húzódik - és még mindig nem döntöttünk. Nem baj, mert jól megvagyunk egy kényelmes konyha nélkül is, de azért lassan kezd lustaság hangulata lenni az egész procedúrának. A gépek nagy részét már beszereztük az idei IKEA konyha akció keretében, a villanysütő már a helyén pihen, a polc tetején pedig kicsomagolatlanul az indukciós főzőlap is. Mindkettőt szakembernek kell majd üzembe helyeznie, miután döntöttünk a bútorok sorsát illetően.
Nemrégiben egy esküvőn az egyik örömanya a legjobban öltözött vendég címet ajándékozta P-nak. A kép annyira nem jó, de azért látszik valamennyire, hogy egy jó erős kék rövidnadrággal vitte a prímet, amihez még egy fekete bőrcipő is társult. Nem biztos, hogy kell mondanom, hogy az örömanya maga is iparművész berkekben mozog és a fia csak annyit mondott röhögve, hogy "anyu mindent szeret ami furcsa". Hát, legalább nem izzadt az öltönytől.. Nekem személyes kedvencem a vékony nyakkendő. Csálén is.

2 megjegyzés: